DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21564520,07%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum’dan Sarıyer paylaşımı

Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum’dan Sarıyer paylaşımı

İstanbul adayı Murat Kurum, yerel seçim öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Sarıyer'deki pazarda vatandaşlarla samimi anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı olarak dikkat çeken Kurum, yeni dönem için birçok projeyi hazırlayarak vatandaşların sorunlarına çözüm bulmayı vaat ediyor. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ziyaretlerinde bulunan Kurum, vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini alıyor.

ABONE OL
Şubat 28, 2024 23:46
Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum’dan Sarıyer paylaşımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul adayı Murat Kurum, yerel seçim öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Sarıyer’deki pazarda vatandaşlarla samimi anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı olarak dikkat çeken Kurum, yeni dönem için birçok projeyi hazırlayarak vatandaşların sorunlarına çözüm bulmayı vaat ediyor. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ziyaretlerinde bulunan Kurum, vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini alıyor.

Bugün Sarıyer’i ziyaret eden Murat Kurum, pazarda dolaşırken ve sahilde amatör balıkçıları ziyaret ederken görüntülendi. Bir esnaf, Kurum’a desteklerini ileterek “Büyükşehir’de başkanımız sizsiniz.” dedi. Ayrıca Bitlisli bir esnaf, bakanlık döneminde hayata geçirdiği projeler için Kurum’a teşekkür ederek “Bitlis güzel, çok güzel elinize sağlık. Gerçekten Bitlis, şimdi Bitlis oldu. Tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bir esnaf, Kurum’a nasıl olduğunu sorduğunda, “Siz gelirseniz daha iyi olacağız.” yanıtını verdi. Kurum’la fotoğraf çektirmek isteyen bir vatandaş ise “Seni seyretmeden uyumuyorum. Allah yolunu, bahtını açık etsin inşallah.” ifadelerini kullandı. Ziyareti sırasında kendisine dualar eden bir yaşlı kadına Kurum, “İnşallah sizin dualarınızla kazanacağız.” şeklinde karşılık verdi.

Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden herkesin sevgisini kazanan Kurum, bu ziyaretindeki kareleri sosyal medya hesabından paylaştı ve şu notu ekledi: “Denizde, karada, pazarda, İstanbul’da her anınızda hep yanınızdayız.” Vatandaşların Kurum’a olan yoğun ilgisi dikkat çekti.

İşte Sarıyer ziyaretinden kareler…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r